Idag har ila och jag startat på nosework i Trollhättan.Det var Häst och Hundskolan som var arrangör och domare var Ann-Louise Ryrvik och vi var på Trollhättan Mineral. Då det bara var en domare så fick vi göra alla fyra söken i direkt följd efter varandra och det passade oss utmärkta. Mikael passade på att filma och alla 4 ligger ute på facebook på activegoldens sida. Så kul att se på det efteråt och se hur duktig hund man har.
Jag har ibland sagt mycket nedlåtande saker om henne som att hon ingen hjärna har för att den blev kvar i danmark. Men det får jag allt ta tillbaka. Hon skötte sig exemplariskt och var mycket tydlig och säker i sitt sökande. Hon sökte på en lugnt och systematiskt sätt och var sååååå duktig. Jag är så glad och stolt över henne. Känns som att vi har hittat hennes grej nu…..
Så kväll har vi firat med pizza… Får se om det blir pizza imorgon också för då ska Ylving och tävla i nosework han med.
Kram på er/Berit