Vi har börjat med nosework och oj så kul det är. Jag gick kurs för ca 1 år sedan men har inte börjat träna förrän nu på allvar. Det var meningen som hjärn gympa för Ylving men det är alla hundarna som tränar nu. Myra tycker väl att det är lite märkligt att göra en massa saker utan att få kommandon ifrån mig. Hon är lite för lydig helt enkelt. Ila har börjat få till riktigt bra frys-markeringar medans Ylving lägger sig ner vid doften. Igår var vi på änghagens foder och tränade och där var det en massa störnings dofter som rökta ben, djurfoder och leksaker….
Men de löste det riktigt bra och alla var nöjda efter dagens träning…
Ni som inte har provat på nosework tycker jag ska göra det, alla hundar har en nos och kan använda den. Alla raser kan vara med och båda hundar och människor gillar att hitta saker…
På fb på activegolden finns det lite bilder ifrån gårdagens träning…
Må så gott/Berit