Å vilket ansträngande jobb jag har att göra idag… Det är inte lite besvärligt.. Det ska stå en massa info som namn, födelsedag och ras…Tidigare titlar och sist men inte minst när var och hur många poäng man fått….

Som ni kanske förstår handlar det om att fylla i ansökan om diplom. Myra och Ylving har ju fått en till titel och då måste man ju ha diplom på det eller hur?? smiley

Så jag skickar nu in till skk på Ylving att han ska ha RLD-N på sina meriter och på Myra RLD-A. Får vi väl se hur länge det tar innan det är officiellt på hund datan.

Så nu har vi lite att träna på, nya skyltar för Myra. Ila får vi träna lite mer i avancerad klass men hon kommer till mästarklass hon med. Det är jag helt övertygad på.

Ikväll firar vi med pizza för det hade Mikael lovat om det blev upp flyttning igår på rallytävlingen i Angered. Myra fick ihop 93 p och en 3:e plats och uppflyttning till mästarklass. Ila fick 82 p och första pinnnen i avancerad klass. Ylving fick inte tävla denna gången utan var med och hejade på sina tjejer.

Nu ska jag leta lite mästarklass tävlingar…smiley
Kram på er/Berit